5 motive să rezervi o cameră la Pensiunea Bella Vista Sighișoara

5 motive să rezervi o cameră la Pensiunea Bella Vista Sighișoara

Alegerea locației în care să îți petreci vacanța, un weekend sau chiar o noapte de cazare, este un aspect determinant pentru felul în care te vei simți. Tocmai din acest motiv, vrem sa facem această experiență una extrem de plăcută și de neuitat.

#1 Este șansa perfectă pentru o evadare în mijlocul naturii.

Pensiunea Bella Vista Sighișoara este înconjurată de pădure. Deci vei avea șansa ca la fiecare pas să te surprindă căprioare, păsări și flori sălbatice. Ce îți poți dori mai mult de la o evadare în mijlocul naturii? Pe lângă priveliștea de vis de pe terasa noastră, vei găsi un loc încărcat de energie bună și o echipă dornică să te facă să te simți ca acasă.

#2 Poți organiza excursii pentru toată familia

Împrejurimile Sighisoarei îți oferă o mulțime de atracții de visitat. Organizează o drumeție, închiriază biciclete de la Bike Shop-ul din oraș sau fă o excursie cu mașina în satele săseșt din apropiere: Viscri, Mălâncrav, Biertan, Copșa Mare, Saschiz sunt doar câteva dintre locurile din zonă care merită văzute.

#3 Beneficiezi de un spațiu liniștit dacă vrei să lucrezi

Pensiunea noastra dispune de o sală de conferințe cu o capacitate de 20-25 persoane. Se poate folosi ca spațiu în care să lucrezi în liniște, sau se poate folosi pentru tenis de masa sau jocuri de societate. 

#4 Poți servi mesele pe terasa noastră

La restaurantul propiu servim micul dejun , produse proaspete de carne preparate la gratar , diverse garnituri si salate. Organizam mese festive pentru diverse ocazii la cererea clientilor.

#5 Ai acces la un jacuzzi încălzit

Răsfață-te cu o baie relaxantă în jacuzzi-ul nostru încălzit, amplasat cu vedere spre tot orașul. Masajul cu bulbuci, dar și jocul de lumini asigură o atmosferă cu adevărat specială. Oaspeții noștri pot folosi jacuzz-ul în baza unei rezervări în prealabil. Folosirea lui presupune o taxă suplimentară.

Te-ai convins? Vezi perioadele disponibile și rezervă acum! Fă o rezervare